Preinscripció cicles formatius

Cicles Formatius de Grau Mijtà Duals

Una aposta segura pel teu futur

Els Cicles Formatius de grau mitjà del Col·legi Maria Rosa Molas de Reus, de Gestió Administrativa i Sistemes Microinformàtics i Xarxes, són dos estudis de formació professional que tenen per objectiu capacitar l’alumnat per a l’exercici d’una professió determinada i proporciona la formació necessària per adquirir la competència professional i el coneixement propi de cada sector econòmic.

Els Cicles Formatius de grau mitjà del Col·legi Maria Rosa Molas de Reus, de Gestió Administrativa i Sistemes Microinformàtics i Xarxes, donen resposta a les necessitats del mercat laboral, la formació professional dual aposta per augmentar la col·laboració entre els centres de formació professional i les empreses, en el procés formatiu dels alumnes, mitjançant una beca formativa.

La nostra oferta:

SISTEMES MICROINFORMÀTICS I XARXES DUAL (IC10)

Grau de formació professional de la família d'informàtica on prendràs a configurar una xarxa, switch i router, com funcionen els tallafocs, antivirus i còpies de seguretat, a clonar equips i gestionar incidències. També coneixeràs els entorns de programació HTML, CSS, Javascript, Linux, Windows i Windows Server.

GESTIÓ ADMINISTRATIVA DUAL (AG10)

Grau de formació professional de la família administrativa on aprendràs a realitzar activitats de suport administratiu en l"àmbit laboral, comptable, comercial, financer i fiscal, així com d"atenció al client/usuari, tant en empreses públiques com en empreses privades. També coneixeràs programes informàtics de gestió.

Característiques:

FP DUAL:

La formació professional dual és una modalitat de FP de grau mitjà que combina la docència en centres educatius amb la formació en empreses a través de pràctiques remunerades. Aquesta modalitat té com a objectiu millorar la col·laboració entre els centres educatius i les empreses per formar alumnes amb les competències i habilitats personals i professionals necessàries per incorporar-se al mercat laboral. Actualment, un gran nombre d’empreses participen en aquesta modalitat de formació, permetent als alumnes obtenir una formació completa en entorns laborals reals. La implantació d’aquesta modalitat de formació contribuirà a millorar la competitivitat de les empreses i a augmentar la productivitat i l’ocupació al país.

Contacte:

Vols més información? Trucans a 977 31 27 40 o fes servir aquest formulari.