Vols conèixer la nostra oferta de CFGM?

Vols Treballar i Estudiar?

Trucan’s o enviu un mail a info@mariarosamolas.org per conèixer la nostra oferta de Cicles Formatius de Grau Mitjà en modalitat FP DUAL de Gestió Administrativa i Sistemes Microinformàtics i Xarxes.A finals d’abril.  

Cicles formatius de grau mitjà en modalitat d'FP Dual

Què és l'FP DUAL??

Aquesta modalitat d’aprenentatge és molt motivadora pels nostres alumnes, ja que realitzen un aprenentatge real a l’empresa, des del segon curs, amb la qual cosa, a més a més d’obtenir un títol de grau mitjà, acaben el cicle amb gairebé un any d’experiència laboral.

La nostra oferta!

Actualment oferim 2 cicles formatius de Grau Mitjà a Reus en modalitat d’FP DUAL, Gestió Administrativa i Sistemes Microinformàtics i Xarxes, els quals, des de fa 5 anys, els estem cursant en modalitat d’FP DUAL, en els quals, els alumnes combinen la formació teòrica/pràctiques a les nostres aules amb una estada de 1000 hores a l’empresa, amb una beca econòmica.

Gestió Administrativa

Cicle formatiu de grau mitjà en modalitat d'FP Dual, amb possibilitat de fer 1000 hores de pràctiques amb una beca econòmica.

Sistemes Microinformàtics i Xarxes

Cicle formatiu de grau mitjà en modalitat d'FP Dual, amb possibilitat de fer 1000 hores de pràctiques amb una beca econòmica.

Avantatges de l'FP DUAL al nostre centre

Formació en un entorn Real

Més de 1000 hores de pràctiques

Beca econòmica pels alumnes

Inserció laboral molt alta

Estudis molt pràctics i motivadors

Estudis amb continuïtat

Potenciem el teu talent!

Seguiment personalitzat dels alumnes

Empreses de pràctiques

Vols més informació?