Explorant el Món Judicial: Els alumnes de Gestió Administrativa Visiten els Jutjats de Reus

En una iniciativa educativa destinada a enriquir el coneixement pràctic dels estudiants, els alumnes de gestió administrativa han fet una visita als Jutjats de Reus. L’objectiu principal d’aquesta sortida va ser proporcionar una visió directa dels procediments judicials i comprendre com funcionen els jutjats de la localitat.

Aquesta visita va permetre als alumnes de Gestió Administrativa adquirir un coneixement pràctic sobre el sistema judicial, allunyant-se dels llibres de text i connectant amb la realitat dels processos legals.

Els estudiants van tenir l’oportunitat d’observar les diverses etapes d’un judici, des dels procediments inicials fins a la declaració final, proporcionant una comprensió integral de com es duen a terme els processos legals. A més, van tenir l’oportunitat de conversar amb professionals de la justícia, com ara advocats, fiscals i altres membres del personal judicial, per entendre millor les seves funcions i responsabilitats.

Durant la visita, els estudiants van ser guiats per diferents àrees dels jutjats, des de les sales d’audiència fins a les oficines administratives. Aquest recorregut exhaustiu va oferir als estudiants una visió completa dels procediments legals i administratius, fomentant una comprensió més profunda del sistema judicial i la seva importància en la societat.

En definitiva, la visita dels alumnes de 1r de Gestió Administrativa als Jutjats de Reus va ser un èxit , oferint una perspectiva valuosa sobre els procediments judicials i preparant els estudiants per a futures oportunitats professionals en aquest àmbit.