Visita al Barcelona Games World 2018

Els alumnes de Sistemes Microinformàtics i Xarxes han visitat a Barcelona la fira dels videojocs el dia 30 de novembre.
En aquesta fira han descobert les noves tendències de la indústria del vídeo joc, una indústria amb un potencial econòmic superior a la indústria del cinema avui dia.
A la fira hi havia representació educacional de centres de formació professional de grau superior que cursos cicles sobre el Disseny i desenvolupament de Videojocs (Escola PIA, ), una tema molt interessant pels nostres alumnes. També hi ha representants d’oferta universitària de graus i màsters de videojocs (ENTI).
Un apartat molt interessant també va ser la zona dedicada a petites empreses i startups on es presentaven els seus projectes de vídeo jocs, en recerca de finançament per desenvolupar-los o petits estudis que presentaven els seus jocs per a PC, consoles o mòbils.
Els nostres alumnes també van poder gaudir d’una zona RETRO amb un petit “mercat” on podien comprar i provar ordinadors i consoles dels anys 80-90 (Retrobarcelona). En aquesta zona hi havia un petit museu de les primeres consoles comercials.

A la fira, els nostre alumnes també han provat plataformas de realitat virtual, amb jocs 3d, una nova tendencia del mon de l’oci digital.