Visita a l’Speed Dating 2023


Els estudiants del Sistemes Microinformàtics i Xarxes van viure una experiència única en la seva visita a l’Speed Dating a la Fira de Reus, organitzada pel Cluster TIC Sud. Aquest esdeveniment va oferir una plataforma excepcional per connectar directament amb 17 empreses destacades d’aquest sector, permetent als estudiants explorar oportunitats de treball i establir connexions valuoses.

Entre les empreses participants podem destacar: Viajes para ti, T-System, Grupo Castilla, StudioGenesis, Redessa, PROACIT, Movertis, MaserGrup, Inetum, AnimaBrandig, ..

La jornada es va desenvolupar en dues parts que van contribuir significativament a l’enriquiment professional dels nostres alumnes. En la primera part, els representants de les 17 empreses associades al Cluster TIC Sud es van presentar als assistents. Aquesta introducció va permetre als estudiants comprendre les diverses àrees d’activitat de cada empresa, així com els perfils d’alumnes que estaven buscant per incorporar als seus equips. Aquesta visió detallada va ser essencial perquè els estudiants poguessin alinear les seves habilitats i interessos amb les expectatives de les empreses.

A la segona part de la jornada, els alumnes van tenir l’oportunitat de participar activament en converses amb les empreses participants. A través d’una dinàmica d’Speed Dating, els estudiants van poder presentar els seus currículums i mantenir mini-entrevistes amb els representants de les empreses. Aquesta interacció directa va ser fonamental per aprofundir en les expectatives laborals i per demostrar les seves habilitats i talents als possibles empleadors.

La jornada va ser molt motivadora per als estudiants, ja que els va permetre no només conèixer de prop les empreses líders en el sector TIC, sinó també comprendre les demandes i les expectatives del món laboral. Aquesta experiència va ser un pas important per construir ponts entre la seva formació acadèmica i les oportunitats professionals reals, alhora que va establir una base per al desenvolupament de futures relacions laborals. En conjunt, l’Speed Dating a la Fira de Reus va ser una iniciativa fructífera que va connectar amb èxit els estudiants amb el dinàmic món laboral del sector de les TIC.