Programa de les xerrades informàtiques

El dia 25 de maig, amb la fi de donar a conèixer als nostres alumnes diferents àmbits laborals del sector informàtics, farem una jornada de xerrades informàtiques a càrrec de quatre professionals de diferents sectors del món del ordinadors.

Programa:

De 9 a 10 – Oscar Rodríguez – Los Vengadores MKT: Infinity Wars contra los desarrolladores

Oscar Rodríguez, exalumne del nostre centre, enginyer informàtic i emprenedor a idanalitica.com, professor associat a ENAE i Spain Business School ens farà una xerrada sobre l’analítica web aplicada al màrqueting digital.

De 10 a 11 – Tomás González – Desenvolupament de Apps

Tomás González, professor de l’URV d’enginyeria informàtica, emprenedor a Smart4cities.net, promotor del Google Developer Group Tarragona, ens farà una xerrada sobre la programació d’apps per Android amb Android Studio.

De 11 a 11:30 Descans

De 11:30 a 12:30 – Juanka Díaz – WordPress, el Software Libre como punto de unión

Juanka és un desenvolupador Front & Back End de Joomla i WordPress, apassionat pel món digital, promotor d’iniciatives com WordPress Tarraco, emprenedor a jdevelopia.com, ens farà una Xerrada sobre el Disseny web amb WordPress i el software lliure.

De 12:30 a 13:30 – Salvador García– Disseny d’aplicacions web i emprenedoria

Salvador, enginyer informàtic i emprenedor a foralacaixeta.com, amb experiència a empreses com yaencontre.com i outdooing.com, ens farà una xerrada sobre l’emprenedoria, la metodologia Agile i el desenvolupament de projectes web de ForaLaCaixeta.com