SMIX participa a les jornades IA

Els alumnes de SMIX del nostre centre participaran a les Jornades d’Intel·ligència Artificial de l’FP a Catalunya els propers  dies 14, 15,16 i 17 de desembre. Enguany, degut a les mesures excepcionals s’han evitat les sortides, els alumnes de SMIX del Col·legi Maria Rosa Molas ens preparem per assistir a les jornades d’Intel·ligència Artificial (#AIxFP) de manera virtual.

Aquest cicle de jornades d’intel·ligència artificial forma part de l’itinerari de digitalització de la formació professional que hem dissenyat dins del nostre àmbit territorial i en el qual l’ICE de la URV no universitari i CRITC hi estem treballant.

Les jornades estan destinades a donar a conèixer la intel·ligència artificial, fer-la propera i entenedora des d’un punt de vista pràctic, contextualitzada en famílies professionals i les seves titulacions i que pugui participar el professorat i l’alumnat dels centres, siguin o no de formació professional.

En un futur molt present, la intel·ligència artificial formarà part del nostre camí formatiu, és per això que amb aquestes jornades pretenem mostrar-la com una oportunitat formativa, d’aplicabilitat real. També la volem mostrar com una oportunitat de negoci i d’emprenedoria pel talent del nostre territori.

Programa:

La jornada consta de dues sessions, la primera es durà a terme el dia 14 de desembre i serà una sessió conjunta amb tot els participants i la segona sessió anirà destinada a diferents famílies professionals amb el següent calendari.

Sessió 1:  14 de Desembre. Sessió Conjunta : Jornada:  Introducció a la intel·ligència artificial 

Sessió 2:   15 de Desembre: Jornada: Intel·ligència artificial i l’FP de Química.

Sessió 2:  16 de Desembre: Jornada: Intel·ligència artificial i l’FP de Sanitat.

Sessió 2:  17 de Desembre:  Jornada : Intel·ligència artificial i l’FP d’Informàtica i Comunicacions.

Més informació: Web