Portes Obertes Virtuals

Degut al moment tant excepcional que vivim generat per la COVID-19 i la impossibilitat d’organitzar una Jornada de Portes Obertes presencials, per tal de presentar-vos la nostra oferta formativa per l’etapa de Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM), us proposem unes Portes Obertes virtuals.

Els pròxims dies 7 i 14 de maig  es realitzaran diferents presentacions on s’explicaran els dos cicles formatius que impartim en el nostre centre, GESTIÓ ADMINISTRATIVA  I  SISTEMES MICROINFORMÀTICS I XARXES  en modalitat de FP Dual. El professorat de cada cicle estarà a la vostra disposició per tal de resoldre dubtes.

Per participar en la sessió (o sessions ) en que estigueu interessats/des es necessari omplir el formulari que trobareu en el següent enllaç   https://forms.gle/mjyPkpmuu2jtQhUp7

Us hi esperem!!

Per més informació, podeu consultar els espais  webs www.fpmariarosamolas.com  i www.mariarosamolas.org , així com, enviant un correu a info@mariarosamolas.org

PREINSCRIPCIONS CURS 2020-21

Estem pendents que el Departament d’Educació publiqui el nou calendari i procediment  de preinscripció pel curs 2020-21.