Material d’estudi

Tot i que aquesta informació s’ha suministrat en paper al moment de la matrícula o telemàticament als alumnes de 2n curs fent servir una circular us informem amb aquesta noticia del material necessari per cursar els nostres cicles de grau mitjà en modalitat dual de Gestió Administrativa i Sistemes Microinformàtics i Xarxes.

Pel material escolar podeu visitar el lloc web (de l’1 a 7 de setembre): https://www.garmar.net  on us heu d’identificar amb el codi de centre 43202. El material es podrà recollir al centre el dia 10 de 9 a 13 hores (els materials físics)

En l’àmbit dels ordinadors hem identificat dues configuracions pels ordinadors portàtils dels alumnes de primer. Aquesta configuració és la mínima recomanada i el podeu comprar en qualsevol establiment informàtic, tot i que també tenim un proveïdor que té bones ofertes, l’empresa NEXTEC, que ens subministra els Chromebooks que fem servir a la ESO.

  • Configuració Gestió Administrativa: INTEL Core I3 o AMD Ryzen 3, 8gb Ram ddr4, 256gb disc dur (preferiblement SSD) i sistema operatiu Windows 10 Home.
  • Configuració Sistemes Microinformàtics i Xarxes: INTEL Core I5 o AMD Ryzen 5, 8gb Ram ddr4, 512gb disc dur (preferiblement SSD) i sistema operatiu Windows 10 Professional.

Els enllaços de l’empresa són:

Aquests ordinadors portàtils s’hauran de configurar amb un llistat de programarí que es facilitarà als alumnes quan comencin les classes (programari adaptat i necessari per als estudis que cursen).