Inspirant jornada per als estudiants d’SMIX: Exalumnes comparteixen les seves experiències

El passat 12 d’abril, els passadissos del nostre centre educatiu van rebre una dosi extraordinària de motivació i inspiració. Cinc exalumnes d ‘SMIX van tornar a les aules per compartir les seves experiències personals i professionals amb els estudiants actuals.

L’Arnau, L’Albert, L’Izan, el Marc i el Gerard, ara professionals al món de la informàtica, van portar una perspectiva única als nostres alumnes, oferint una visió pràctica i realista del món que els espera després de completar els seus estudis.

Durant la jornada, cada exalumne va tenir l’oportunitat de descriure la seva pròpia trajectòria, destacant els desafiaments que van superar i els èxits que van assolir en el camí. Arnau, que treballa a SolPronet, va compartir com va convertir la seva passió per la tecnologia en la seva feina. Albert, actualment a Freshly Cosmètics, va il·lustrar com la innovació i la determinació poden a evolucionar en una empresa tecnològica. Izan, de Studio Genesis, va explicar com la creativitat pot obrir portes a noves oportunitats en el món de la publicitat digital. Marc, de Stayforlong, va destacar la importància de la formació i la iniciativa al món tecnològic.. Finalment, Gerard, desenvolupador a Esquiades, va compartir com va fer la transició de ser un estudiant a un desenvolupador punter a una empresa de turisme.

Les seves narratives no només van ser inspiradores, sinó que també van ser pràctiques i rellevants per als alumnes d’SMIX. Van abordar temes com la presa de decisions acadèmiques i professionals, la gestió del temps i les prioritats, la importància de la formació contínua i la creació de xarxes professionals.

La jornada va ser un èxit rotund, amb els alumnes immersos en un ambient de curiositat i entusiasme. La interacció directa amb els exalumnes va permetre als estudiants plantejar preguntes, resoldre dubtes i establir connexions personals que poden ser valuoses en el seu propi viatge cap al futur.

En definitiva, la visita dels exalumnes va deixar una empremta duradora en els estudiants d’SMIX, reforçant la seva confiança en les seves pròpies capacitats i inspirant-los a assolir grans fites en les seves futures carreres.