Informació sobre les beques 2018-2019

Us informem que ha estat publicada la convocatòria de Beques del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport per a estudiants que el curs acadèmic 2018-2019 cursen ensenyaments postobligatoris.

El termini de presentació és de l’ 17 d’agost a l’1 d’octubre de 2018

Per sol·licitar la beca s’ha d’accedir al servei en línia del Ministeri d’Educació. Els usuaris que en cursos anteriors ja varen fer la sol·licitud en línia han d’utilitzar el mateix usuari i contrasenya; en el cas de que sigui la primera vegada, s’hauran de registrar. Tanmateix, hi ha un servei per recordar o demanar nova contrasenya, en supòsit d’oblit.

Una vegada tramitada la beca, el sol·licitant com a justificant d’haver-la presentat, ha d’imprimir el document “Justificante de presentación”.

Les persones que sol·licitin la beca no han de presentar cap documentació al centre educatiu: ni tants sol el “justificante de presentación”. En cas que sigui necessari, des dels Serveis Territorials d’Ensenyament, es sol·licitarà a la persona interessada la documentació.

L’adreça per a tramitar-ho és la següent: http://gencat.cat/ensenyament i dins de l’apartat de Tràmits: Beques de caràcter general / Beques per a ensenyaments postobligatoris no universitaris trobareu tota la informació per fer la sol·licitud en línia.

Per a qualsevol dubte amb el procés de tramitació en línia de la sol·licitud, els usuaris poden posar-se en contacte amb els Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona.