Fira ocupacional de Montblanc


Avui, els estudiants de segon curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà han tingut l’oportunitat d’explorar el món empresarial mitjançant una visita a la Fira d’Ocupació organitzada per la Cambra de Comerç de Reus. Aquesta experiència ha proporcionat als alumnes una visió directa de les oportunitats professionals disponibles i ha estat una oportunitat per conèixer de prop les diverses empreses participants.

Durant la seva estada a la fira, els estudiants han tingut l’oportunitat de participar activament en diverses activitats i xerrades, amb especial rellevància per a la seva formació. Una d’aquestes xerrades, titulada “L’actitud, la clau de l’èxit”, ha destacat la importància de l’actitud positiva i proactiva com a factor determinant per aconseguir l’èxit en el món laboral. La ponent va compartir les seves experiències i coneixements, motivant els estudiants a desenvolupar una mentalitat positiva davant els reptes professionals que podrien enfrontar en el futur.

Aquesta jornada ha estat una oportunitat enriquidora per als alumnes, ja que no només han tingut l’oportunitat d’explorar diferents àmbits professionals, sinó que també han après la importància de l’actitud com a factor clau per assolir els seus objectius. La Fira d’Ocupació de la Cambra de Comerç de Reus celebrada a Montblanc ha proporcionat un entorn propici per connectar amb empreses locals, establir contactes i començar a planificar les seves futures carreres professionals.