Èxit en la Visita dels Alumnes a Inetum: Oportunitats en Tecnologia

El passat dijous 22 de febrer, els alumnes del nostre centre van visitar Inetum. 20 estudiants del curs de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, van tenir una enriquidora experiència. Van tenir l’oportunitat de conèixer de prop el món professional de la consultoria tecnològica i les seves possibilitats d’integració laboral i de formació.

Inetum, una consultora líder en tecnologia, va obrir les seves portes per mostrar als estudiants les diferents facetes i projectes en què estan immersos. L’objectiu principal d’aquesta trobada va ser establir una connexió directa entre els professionals del sector i els futurs talents emergents.

Durant la visita, els representants de Inetum van destacar l’interès de l’empresa en captar estudiants per a programes de pràctiques duals. Aquests programes ofereixen una combinació única d’aprenentatge teòric i pràctic, permetent als estudiants adquirir coneixements essencials mentre treballen de manera directa en projectes reals, a més a més, amb una beca.

És rellevant assenyalar que Inetum busca específicament estudiants amb una actitud proactiva i ganes d’aprendre noves tecnologies. Això reflecteix la constant evolució del sector tecnològic i la necessitat de professionals capacitats per adaptar-se a aquest canvi constant.

Els alumnes del nostre centre van mostrar un gran interès i entusiasme durant la visita, fent preguntes pertinents i demostrant el seu compromís amb la seva formació i futur professional.

Per als estudiants interessats en una carrera en el camp de la tecnologia, aquesta visita va ser una inspiració i una oportunitat per conèixer de primera mà les possibilitats que ofereix el sector. A més, va oferir una visió clara dels passos que han de seguir per aconseguir els seus objectius professionals.

Des del Col·legi Maria Rosa Molas, volem expressar el nostre agraïment a Inetum per la seva acollida i esperem poder col·laborar en un futur proper per a oferir oportunitats de creixement i desenvolupament als estudiants interessats en el món de la tecnologia.