Benvinguts i Benvingudes al curs 2023-24


Avui comencen una nova aventura, el nou curs 2023 – 2024. Serà un any amb moltes novetats a l’àmbit educatiu, com la intel·ligència artificial, la qual cosa ens ofereix noves oportunitats, ens farà aprendre noves habilitats i ens farà descobrir un nou món als cicles de gestió administrativa i als sistemes microinformàtics i xarxes.

Aquesta emocionant etapa que ara comença és com un llibre en blanc, esperant que escriviu les vostres pròpies històries i aconseguireu grans èxits. A mesura que us endinsareu en aquest curs, us trobareu amb reptes apassionants i oportunitats emocionants. La intel·ligència artificial serà una nova eina que ens acompanyarà en aquest viatge educatiu, obrint les portes a un món de coneixement i innovació que mai abans havíem imaginat.

Us convidem a abraçar aquesta oportunitat i a explorar tot el que el futur ens reserva. Treballarem junts per adquirir les habilitats i coneixements necessaris per prosperar en aquesta era digital en constant evolució. Junts, construirem un futur més brillant i prometedor.

Així que, benvinguts al nou curs 2023 al 2024. Estem emocionats de veure tot el que aconseguireu i de compartir aquesta emocionant aventura amb vosaltres. Prepareu-vos per un any ple de descobriments, aprenentatge i èxits. Let’s make it an unforgettable journey!